Olej z Pestek Malin nierafinowany

25.00

Opis

Olej z pestek malin polecany jest do cery problemowej, o nierównym kolorycie, zarówno suchej, dojrzałej, jak i przetłuszczającej się czy narażonej na ekspozycję słoneczną. Znajduje zastosowanie w pielęgnacji zniszczonych włosów. Posiada złotą barwę.

Polecamy do stosowania z masażerami dostępnymi w naszym sklepie 🙂

Idealny do pielęgnacji:

cery problemowej, z nadprodukcją sebum
cery reaktywnej, delikatnej
skóry dojrzałej z oznakami starzenia
skóry o obniżonej elastyczności
skóry wymagającej natłuszczenia
włosów zniszczonych, farbowanych

Specyfikacja produktu:

Nazwa surowca wg. INCI: Rubus Idaeus Seed Oil (olej z pestek malin nierafinowany 100%)
Kraj pochodzenia: Chile
Postać: płynny olej o charakterystycznym orzechowo – ziołowym zapachu i złotej barwie
Warunki przechowywania: w szczelnie zamkniętym opakowaniu; w temperaturze pokojowej nie wyższej niż 25°C, przechowywany w lodówce może tężeć
Trwałość: podana na opakowaniu

SKU: Olej z Pestek Malin nierafinowany Kategoria:
0

Your Cart